Accesează gratuit resurse educaționale pentru ONG-ul tău 

  • Fie că ești la început într-o organizație nonprofit, fie că ai deja experiență, poți trece prin toți pașii esențiali pentru sustenabilitatea și sănătatea financiară a unui ONG cu ajutorul celor 2 e-book-uri dezvoltate în cadrul primului program consolidat de educație financiară digitală destinat unei comunități de ONG-uri Educație Financiară pentru ONG-uri dezvoltat de Asociația Techsoup cu sprijinul ING Bank în 2016. 
  • Descoperă prima cercetare privind Nevoile și consumul de tehnologie al ONG-urilor din România, realizată în aprilie 2016 de Cult Market Research pentru Asociația Techsoup, în cadrul „ONG Online – abilități online pentru organizații neguvernamentale mai eficiente”.

ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători

Descoperă un ghid util dacă faci primii pași în educația financiară pentru ONG-uri, primești acces la sfaturi și informații practice despre planificare, banking, fundraising, raportare.

Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG

Învață mai multe despre sponsorizare, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG. Ai acces la experiența unor specialiști în domeniul financiar și colegi ONG-iști.

Nevoile și consumul de tehnologie al ONG-urilor din România

Răsfoiește prima cercetare privind starea actuală a dotărilor IT și cloud ale organizațiilor nonprofit din România, proporția de ONG-uri care utilizează servicii cloud, dar și nevoile de dotări IT, servicii cloud și training IT în organizații.