CivicTech România

Lucian Stuparu

Inginer IT&C specializat pe analiza de business și software web-based, Lucian are o experiență de peste 10 ani în software development.
CivicTech România

Dan Bărbulescu

Arhitect software cu 10 ani de experiență, Dan asigură transparentizarea anonimizată a informațiilor publice, precum și securitatea proiectelor dezvoltate de către comunitatea CivicTech România.
CivicTech România

Claudiu Ceia

Claudiu coordonează proiectele Open Source de digitalizare civică ale CivicTech România dezvoltate în parteneriat cu Primăria Alba Iulia.
ApTI

Bogdan Manolea

Bogdan este director executiv la Asociația pentru Tehnologie și Internet - ApTI și se implică de peste 20 de ani în acțiuni la interacțiunea dintre digital, juridic și implicarea civică.
Google România

Ana Sipciu

Ana Sipciu este de 3 ani industry manager în echipa Google România, după 12 ani în care a acumulat experiență în toate zonele digitalului.
Google România

Denis Murărescu

Denis este în momentul de față student la Publicitate (SNSPA), voluntar într-un ONG pentru studenți (VIP România) și lucrează în echipa de suport Adwords în cadrul Google.
Brrlog

Gabriel Sandu

Gabriel Sandu este jurnalist, scenarist, actor și activist de nevoie. A început să facă reportaje pentru VICE la finalul lui 2015, iar în prezent este un one-man show al platformei Brrlog.
Zitec

Maria Gânfăleanu

Maria este Software Engineer la Zitec din 2015. Are experiență în dezvoltarea de soluții eCommerce și soluții custom cu platforme precum Magento, Wordpress, Drupal și Opencart.
Mediawise Society

Nicoleta Fotiade

Nicoleta Fotiade este formatoare și expert în domeniul educației media, editor și (co)autoare a mai multor studii de cercetare media și materiale de educație pentru competențe mediatice.
CeRe

Oana Preda

Oana Preda este Director la Centrul de Resurse pentru participare publică, CeRe, organizație la fondarea căreia a participat în 2006. În sectorul societății civile, Oana este prezentă din 1996.
Ctrl-D

Laura Bojincă-Moisei

Laura Bojincă-Moisei lucrează în online marketing din 2010. În prezent, Laura este full-stack digital marketer la Ctrl-D, unde se implică în optimizarea și promovarea platformei.
[e-spres-oh]

Ioana Iordan

Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul digital, Ioana Iordan activează în prezent ca și UX/UI designer la [e-spres-oh].
ReWire

Ioana Popa

Membru fondator al CeRe, s-a îndrăgostit de societatea civilă și timp de 10 ani a făcut PR, a gestionat canalele de social media și a implementat proiecte în organizație. Acolo a învățat ce este designul.
Canopy

Alexandra Tudor

Alexandra este fan declarat al online-ului. În ultimii 3 ani a dezvoltat campanii Pay Per Click și strategii de online marketing pentru zeci de companii din cele mai diverse domenii.
AdLemonade

Roxana Pascu

Specialist Marketing Online în cadrul Agenției de Advertising adLemonade, agenție de performance marketing specializată în lansarea brandurilor românești pe piața internațională.
Atlas Networking

Stefan Apăteanu

Ștefan-Adrian Apateanu este fondatorul Atlas Networking și Google Top Contributor. A dezvoltat programe care ajută organizațiile non-profit, dar și companiile și instituțiile educaționale să migreze la Google Apps.
Aleman Software Group

Nicu Aleman

Nicul Aleman, Managing Partner la ASG (Aleman Software Group), are o experiență de peste 15 ani în companii precum Orange, Oracle și Microsoft.
Crucea Roșie România

Viorel Tudor

Viorel Tudor este specialist IT în cadrul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, având o experiență de peste cinci ani în mediul ONG.
AdLemonade

Anabela Luca

Anabela Luca este antreprenoare, consultant și trainer de online marketing la AdLemonade.com.
Beans United

Andreea Moisa

Cu o experiență de peste 8 ani în marketingul digital, Andreea este Managing Director la Beans United.
Canopy

Cristian Ignat

Fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înălțimi.
TechSoup Global team

Chris Worman

In 2011 Chris joined the TechSoup Global team and now live and work out of San Francisco where I lead marketing, communications and content groups.
Brandtailors

Andreea Florea

Managing Partner Brandtailors & fondatoare Sigla si Lozinca. Andreea este cel mai tânăr managing partner din industria româneasca de branding, fiind invitată să se alăture echipei de acționari la începutul anului 2012.
LinkedIn

Nicoleta Benga

Din iunie 2014, Nicoleta face parte din echipa LinkedIn din Londra. În România, Nicoleta a lucrat în marketing și comunicare în cadrul agenției de publicitate Saatch & Saatchi.
GPeC

Raluca Radu

Raluca lucrează de peste 10 ani în mediul digital și s-a implicat în atingerea obiectivelor unui număr mare de afaceri online. Raluca este în prezent Country Manager Answear România.
Asociația Techsoup România

Elena Coman

Elena este cea mai “tech savvy” dintre toți membrii echipei Asociației Techsoup România. Este pasionată de tehnologie și știință și un profesor în adâncul sufletului.
PRO FM

Andrada Fiscuțean

Andrada scrie despre știință și tehnologie de 8 ani. Acum este corespondentul ZDNet.com pentru Europa de Sud-Est și realizatorul știrilor de dimineață de la PRO FM.